Vores Historie

Alsform blev grundlagt i 1970 af Erik Moos og Paul Olsen, to tidligere værkførere fra Danfoss. I 1993 overtog den nuværende ejer Svend Petersen virksomheden, som siden har udviklet sig til en moderne værktøjsfabrik med den nyeste teknologi og de mest avancerede værktøjsmaskiner, som findes inden for branchen. Vi har løbende tilføjet nye kompetencer, som har kompletteret værktøjsfabrikken.

Vi favner i dag hele spektret for bearbejdninger, som er relateret til værktøjsbranchen. Vores aktiviteter fordeles over 2000 m², og vi beskæftiger 45 medarbejdere, som betjener vores kunder fra ind- og udland. Virksomheden er beliggende på Als – nærmere betegnet Augustenborg, få kilometer fra Sønderborg.

Hurtige og effektive

Vores moderne maskinpark og store rutine sikrer en hurtig og effektiv produktionsproces med stor fleksibilitet i alle led. Det sikrer også, at vi er konkurrencedygtige på mange forskelligartede typer af opgaver.

Knowhow og rådgivning

Med ca. 40 års erfaring råder vi over en omfattende knowhow, som sikrer en optimal udførelse af alle ordrer. Vi indgår gerne i et tæt samarbejde med vores kunder om udvikling og konstruktion af den enkelte opgave.

Opgaver med en stor sværhedsgrad

Præcision og akkuratesse er grundlaget for alle de opgaver, vi udfører. Vi er specialister i teknisk vanskelige opgaver med stor sværhedsgrad, og vi behersker alle de bearbejdningsformer, som den enkelte opgave fordrer.