En arbejdsplads med udfordringer

ALSFORM er en moderne værktøjsfabrik med et højt teknologisk og kvalitetsmæssigt ambitionsniveau. Vi har specialiseret os i at producere kvalitetsværktøj til industrivirksomheder i ind- og udland.

Præcision og akkuratesse er grundlaget for alle de opgaver, vi udfører. Vi er specialister i teknisk vanskelige opgaver med stor sværhedsgrad, og vi behersker alle de bearbejdningsformer, som den enkelte opgave fordrer.

Forvent en spændende arbejdsdag
Vores medarbejdere behersker en række arbejdsprocesser, som sætter os i stand til at udføre meget forskelligartede opgaver for vores kunder. Opgaverne kræver ofte en række forskellige bearbejdninger.

Som lærling hos os bliver du oplært i alle processer – vores fælles mål er, at du bliver så dygtig som muligt

Giv din kollega baghjul på Go-cart banen
Vores aktive Personaleforenings største opgave er at sørge for, at vi også mødes udenfor fabrikshallerne og kontorerne og bliver rystet godt sammen – og lærer hinanden endnu bedre at kende. Der bliver arrangeret forskellige ture og arrangementer i løbet af året. Forslag til arrangementer modtages gerne.

Alsforms forventninger til dig

  • Mødestabil
  • Motiveret
  • Vedholdende
  • Kvalitetsbevidst

Vi uddanner Industriteknikere, hvor du som lærling hos os bliver oplært i alle processer – vores fælles mål er, at du bliver så dygtig som muligt

Er du
vores nye
medarbejder?

Er du
vores nye
lærling?

Frisk Industriteknikerlærling søges

Ansøgningsfrist

30-03-2018

Jobstart

12-08-2018

ALSFORM søger en dygtig og motiveret lærling, der allerede nu ved, at læretiden skal bruges til at blive en så dygtig industritekniker som muligt.

Er det dig – og har du mod på store og små udfordringer, der skal løses til perfektion i samarbejde med dygtige kollegaer – så læs endelig videre.

Vi tilbyder en læreplads, hvor du bliver udfordret i alle tænkelige processer indenfor faget, bl.a. drejning, fræsning, hærdning, slibning, og laserbearbejdning. 

Vi har en topmoderne maskinpark og sammen med dine kommende, højtkvalificerede og engagerede kollegaer, vil du i løbet af din læretid hos os blive udfordret både fagligt og personligt. 

Du er med til at sætte tempoet
Når du begynder i lære hos os, starter vi op med at finde dit nuværende niveau inden for drejning og fræsning. Du får stillet dine egne maskiner til rådighed. Herefter foregår oplæringen i et turnusforløb, så vi sikre, at du kommer hele vejen rundt i alle processer. Du er selv med til at sætte turnusplanen ud fra dine evner, nysgerrighed og interesser. Så jo mere sikker du bliver, jo større udfordringer og dermed ansvar kan du forvente.

Du får mulighed for at træne dine færdigheder inden du skal på skoleforløb, hvilket især bliver relevant inden du skal svendeprøve.

Er du klar til os – så er vi klar til dig
Send din ansøgning – eller kontakt os, hvis du har noget, du vil spørge os om inden.

Vi har et fælles mål om, at du bliver den bedste industritekniker, der måske også efter endt læretid, kan se selv på holdet hos os.