En arbejdsplads med udfordringer

ALSFORM er en moderne værktøjsfabrik med et højt teknologisk og kvalitetsmæssigt ambitionsniveau. Vi har specialiseret os i at producere kvalitetsværktøj til industrivirksomheder i ind- og udland.

Præcision og akkuratesse er grundlaget for alle de opgaver, vi udfører. Vi er specialister i teknisk vanskelige opgaver med stor sværhedsgrad, og vi behersker alle de bearbejdningsformer, som den enkelte opgave fordrer.

Forvent en spændende arbejdsdag
Vores medarbejdere behersker en række arbejdsprocesser, som sætter os i stand til at udføre meget forskelligartede opgaver for vores kunder. Opgaverne kræver ofte en række forskellige bearbejdninger.

Som lærling hos os bliver du oplært i alle processer – vores fælles mål er, at du bliver så dygtig som muligt

Giv din kollega baghjul på Go-cart banen
Vores aktive Personaleforenings største opgave er at sørge for, at vi også mødes udenfor fabrikshallerne og kontorerne og bliver rystet godt sammen – og lærer hinanden endnu bedre at kende. Der bliver arrangeret forskellige ture og arrangementer i løbet af året. Forslag til arrangementer modtages gerne.

Alsforms forventninger til dig

  • Mødestabil
  • Motiveret
  • Vedholdende
  • Kvalitetsbevidst

Vi uddanner Industriteknikere, hvor du som lærling hos os bliver oplært i alle processer – vores fælles mål er, at du bliver så dygtig som muligt

Er du
vores nye
medarbejder?

ALSFORM har ingen aktive stillingsopslag i øjeblikket..