Alsform vil være Nordens foretrukne værktøjsleverandør til brændselscelleindustrien.

En investering på 10 millioner i nye produktionsfaciliteter i form af to højpræcisions bearbejdningscentre startede eventyret.

Som I kan læse i hele artiklen fra mediet Metal Supply, se link nederst, så er det vi kan med de her nye maskiner, at vi kan lave en egentlig spåntagende bearbejdning i hærdet værktøjsstål, og det efterlader en bearbejdning, som er meget, meget glat, og som faktisk er bedre, end hvis man havde slebet den. Det er et ekstremt præcisionsarbejde.

Investeringen skal ses i lyset af, at brændselscelleindustrien stiller rigtig store krav til sine leverandører – også når det gælder værktøjer, og det første, men ikke eneste, vi blev mødt med, var, at vi skulle producere det her inden for nogle meget små tolerancer. Vi snakker 3 my i tolerance, fortæller Finn Kjelstrup Pedersen fra Alsform Værktøjsfabrik.

Det har været en rigtig stor investering i både tid og penge, men kunderne har taget virkelig godt imod vores nye produkter og vi leverer nu til Danmark og Sverige, men har ambitioner om at have hele Norden som marked.